Tammikuun kuulumisia

Tammikuu lähestyy loppuaan ja meillä toimintaa takana reilu 1,5 vuotta. Täytyy sanoa, että vaiherikasta on ollut ja monenmoisia tunteita on mahtunut matkaan ilosta suruun.

Saatoimme hautaan viime viikonloppuna Aapon 95 vuoden ikään ehtineen papan. Huutolaisen. Kovia kokenut pappa oli vahva esimerkki siitä miten selviää sodan, äärettömän köyhyyden jne. läpi sinnikkyydellä ja sillä, että Varjelus on matkassa. Aapo on selkeästi sieltä isänisältään perinyt tiettyjä taipumusia kuten kekseliäisyyden. Tiettyä ”hulluutta” tähän yritykseen on tarvinnut ja tarvii. Aapon pappa oli oikea ideanikkari. Olisi ilo jakaa kaikki ne kertomukset muillekin. Muistojuhla oli kaunis ja lämmin ❤ Meidän tontillamme, jossa olemme vuokralla oman hirsivaunumme kanssa, papasta muistuttaa Marjassa -patsas jonka pappa itse suunnitteli ja muiden avustuksella teki. Tänne se saakin jäädä. Tätä tonttia olemme laittaneet kuntoon ja muistelleet niin mummua kuin pappaa jotka tässä ovat asuneet. Aapolla ei juuri muistoja ole isänäidistään, koska hän on ollut niin pieni mummun kuollessa. Olemme kuulleet, että mummu oli kova laittamaan pihaa ja istutuksia. Tätä olemme mekin tehneet tänne tullessa. Pioneita toivottavasti tulevina vuosina nähdään jonkin verran, krookukset tulee esiin kevät auringon sulattaessa jään ja lumen. Ruusut sitten kesemmällä puhkeaa kukkaan. Iriksiä jne. löytyy. Mustaherukkapensaita istutimme myös sekä vadelma-, karviais- ja tyrnipensaita. Jännä nähdä menestyvätkö ne. Meinasipa unohtua omenapuut, katsotaan menestyykö ne näillä leveyksillä. Mansikkamaakin tuli pieni laitettua ja salaattia + herneitä.

Aapo on nyt alkanut tekemään alustaa Toipumisvaunuun sisäilmasairaille. Kuusihirret on jo olemassa. Konkretisoituu nyt sitten sekin asia paremmin niin meille kuin teille, jotka asiaa ovat seuranneet viime kesästä saakka.

Tilauksia otamme vastaan, että pysymme jatkossakin pystyssä. Soita, jos kiinnostuit 0405069239 / Aapo Määttä. Jos et saa Aapoa kiinni niin laita tekstari, että hän soittaa takaisin tai sähköpostia osoitteeseen myynti@rataskodit.com

Voimia tähän aikaan kaikille ❤

Alla asiakkaan tilaus joka menossa nyt. Kehikko nousi 4:ssä päivässä mikä oli ennätys. Tekoa nopeutti hirsitoimittajalta tulleet valmiit materiaalit koko kehikkoon. Nyt odottelemme mm. ikkunoita, ovea ja Ehta-kuusikutteria.

Toipumisvaunusta sisäilmasairaille tulee vastaava. Katto ehkä laitetaan toiseen suuntaan siinä ja sisätilat vielä auki miten tehdään. Vaunusta tulee 20 ulkoneliön kokoinen.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close