Pikakuulumisia

Toipumisvaunu sisäilmasairaille hanke alkaa vihdoin edetä hieman. Kuusihirsikehikko on tilattu tänään Timber-hirreltä ja se on toivottavasti kuukauden sisään meillä. Hiljalleen sitten alamme rakentamaan sitä muiden tilausten ohessa.

Jenni on kaivanut yli kolmen vuoden jälkeen fagotin esille ja alkaa yrittää soittaa taasen sillä. Osa äänistä miten ne soitetaan on pahasti unohtunut, mutta täytyy kaivaa ohjeet esille miten äänet tulikaan. Musisointi on yksi henkireikä meidän perheelle tai ainakin Jennille. Kaikki osaavat laulaa vähintäänkin 🙂 Aapo ei kylläkään halua, että hänen äänensä kuuluu missään 😀 Aapo muuten ei ole huono laulaja.

Täällä Kuusamossa on valkoinen maa ja pulkkakelit ♡

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close