Liikuteltavat mökit ja saunat

Hirsivaunusta saat vapaa-ajan asunnon, jonka voit tarvittaessa siirtää paikasta toiseen helposti. Lempeät löylyt liikuteltavassa saunassa täydentävät mökki-idyllin.

Siirrettävä mökki

Mietityttääkö oikean mökkipaikkakunnan valinta? Liikuteltavan hirsimökin voit aina siirtää haluamaasi sijaintiin, eikä sinun tarvitse asettua pysyvästi yhteen osoitteeseen. Puhtaista raaka-aineista valmistettu mökkivaunu kulkee kätevästi paikasta toiseen, myös jos haluat vuokrata mökkiäsi. Mökkivaunu on tarvittaessa helposti liitettävissä kunnallistekniikkaan.

Lempeät löylyt liikuteltavassa saunassa

Haaveiletko rantasaunasta tai mietitkö vaunusaunan hankkimista vuokrakäyttöön? Suomalaisesta hirrestä valmistettu vaunusauna täydentää vapaa-ajan asunnon viihtyvyyden. Lempeät löylyt luonnonmateriaaleista valmistetussa hirsisaunassa sopivat suomalaiseen sielunmaisemaan kuin Sibeliuksen sävellykset. Lupa-asioissa saat tarkempaa lisätietoa asuinkuntasi rakennusviranomaiselta, monesti lupia ei kuitenkaan tarvita samassa mittakaavassa kuin kiinteässä asumuksessa.

Mökki ja sauna samassa paketissa

Jos saunavaunu ja mökkivaunu erikseen eivät sovi sinulle, voit saada molemmat samassa paketissa saunamökkinä. Kaikki hirsivaunumme mitoitetaan yksilöllisesti juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi ja voit itse valita joko pelkän rungon tai valmiin paketin, jolloin asennamme esimerkiksi keittiö- ja vesikalusteet valmiiksi. Sähkötyöt teetetään aina ulkopuolisella ammattilaisella. Toiveestasi asennettava tulisija antaa vaunuun lempeää lämpöä ja pienentää lämmityskustannuksia.

Siirrettävää mukavuutta

Siirrettävät mökit ja saunat asettuvat myös sinne, minne kiinteä rakentaminen ei onnistu. Hirsimökin ja hirsisaunan materiaalit on valittu huolella puhdasta sisäilmaa silmälläpitäen, samoin rakentamisessa kiinnitetään huomiota erityisesti siihen, että materiaalit pidetään suojattuna koko prosessiin ajan ja vaunu kokonaisuudessaan rakennetaan säältä suojassa. Perusmitoitukseltaan mallit on suunniteltu niin, että niiden kuljettamiseen ei tarvita erikoislupia.

Mallivaunut

Tutustu hirsivaunujen esimerkkimalleihin alla, kaikki mallit ovat muokattavissa ja yksilöitävissä toiveittesi mukaan. Keskimäärin hirsivaunun rakentamisen kustannus on noin 2000 euroa (sis. alv. 24 %) per neliö, mutta todelliset kustannukset riippuvat haluamastasi varustelutasosta. Pelkän rungon rakentaminen kustantaa noin 1500 euroa (sis. alv. 24 %) per neliö. Tarkan kustannusarvion saat pyytämällä meiltä tarjouksen.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close