Liikuteltavat varastot ja lisätilat

Liikuteltava varasto tai lisätila tuo helpotusta arkeen, kun olemassaolevat neliöt käyvät ahtaiksi. Lämmin tai kylmä varasto suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Siirrettävä varasto

Lisätilaa kaipaavalle liikuteltava varasto on oiva ratkaisu. Varasto tai muu lisätila voidaan rakentaa joko kylmäksi tai lämpimäksi tilaksi. Kaikkien hirsivaunujemme käyttötarkoitus on myös myöhemmin muokattavissa esimerkiksi varastosta saunaksi ja rakentamisen yhteydessä voidaan vaunuun tehdä myös varaus esimerkiksi vesi- ja viemäriliitännöille. Hirsivaunut valmistetaan 100 % suomalaisena työnä ja puhtaista raaka-aineista.

Varusteet tarpeen mukaan

Hirsivaunu muuntautuu helposti tarpeisiisi sopivaksi, tarvitsit sitten varastotilaa tai muuta lisätilaa. Käyttötarpeen muuttuessa muokkaat vaunun helposti eri käyttöön; jos et enää tarvitse varastotilaa, voit valjastaa vaunun vaikkapa vierashuoneeksi tai siirrettäväksi mökiksi. Hirsivaunut mitoitetaan yksilöllisesti juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi ja voit itse valita joko pelkän rungon, jolloin voit itse rakentaa haluamasi sisustan. Lupa-asioissa saat lisätietoa asuinkuntasi rakennusviranomaiselta.

Mallivaunut

Tutustu säilytys- ja varastotilaksi soveltuvien hirsivaunujen esimerkkimalleihin alla, kaikki mallit ovat muokattavissa ja yksilöitävissä toiveittesi mukaan. Keskimäärin hirsivaunun rakentamisen kustannus on noin 2000 euroa (sis. alv. 24 %) per neliö mäntyhirrestä rakennettuna. Todelliset kustannukset riippuvat muun muassa haluamastasi varustelutasosta ja materiaaleista. Pelkän rungon rakentaminen kustantaa noin 1500 euroa (sis. alv. 24 %) per neliö. Tarkan kustannusarvion saat pyytämällä meiltä tarjouksen.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close