Työtilat ja toimistot

Kaipaatko tilaa työntekoon? Hirsitoimiston lisäät kätevästi vaikka omaan pihapiiriisi ja tarvittaessa toimistovaunu liikkuu sinne minne sinäkin.

Ykkösluokan toimisto

Hirsivaunumme valmistetaan puhtaasta suomalaisesta hirrestä, suomalaisella työllä. Työtehosi nousee kohisten puhtaassa sisäilmassa ja laadukkaat raaka-aineet ja valmistustilat varmistavat viimeistellyn lopputuloksen, jossa työskentelet mielelläsi. Tarvittaessa toimisto tai työtila liikkuu sinne minne sinäkin ja vaunu on tarvittaessa helposti liitettävissä kunnallistekniikkaan.

Muuntatuva työtila

Hirsivaunu muuntautuu helposti tarpeisiisi sopivaksi, tarvitsetpa sitten työtilaa, toimistoa tai muuta lisätilaa. Käyttötarpeen muuttuessa muokkaat vaunun helposti eri käyttöön, jos et enää tarvitse työtilaa, voit valjastaa vaunun vaikkapa vierashuoneeksi tai siirrettäväksi mökiksi. Lupa-asioissa saat lisätietoa asuinkuntasi rakennusviranomaiselta.

Helppoa mukavuutta työntekoon

Hirsitoimiston varustelutason voit valita itse. Hirsivaunut mitoitetaan yksilöllisesti juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi ja voit itse valita joko pelkän rungon, jolloin voit itse rakentaa haluamasi sisustan, tai halutessasi voimme asentaa esimerkiksi tarvittavat keittiö- ja vesikalusteet valmiiksi. Sähkötyöt teetetään ulkopuolisella ammattilaisella. Toimisto tai työtila on liikuteltavissa haluamaasi sijaintiin ja perusmitoitukseltaan mallit on suunniteltu niin, että niiden kuljettamiseen ei tarvita erikoislupia.

Ilmanlaadusta tinkimättä

Toimisto- ja työtiloiksi soveltuvien hirsivaunujen materiaalit on valittu huolella puhdasta sisäilmaa silmällä pitäen, samoin rakentamisessa kiinnitetään huomiota erityisesti siihen, että materiaalit pidetään suojattuna koko prosessiin ajan ja vaunu kokonaisuudessaan rakennetaan säältä suojassa. Näin varmistetaan hirsivaunun sisäilman ykkösluokkainen laatu, joka sopii myös home- ja kemikaaliyliherkkyyksistä kärsiville.

Mallivaunut

Tutustu työtiloiksi soveltuvien hirsivaunujen esimerkkimalleihin alla, kaikki mallit ovat muokattavissa ja yksilöitävissä toiveittesi mukaan. Keskimäärin hirsivaunun rakentamisen kustannus on noin 2000 euroa (sis. alv. 24 %) per neliö mäntyhirrestä rakennettuna. Todelliset kustannukset riippuvat muun muassa haluamastasi varustelutasosta ja materiaaleista. Pelkän rungon rakentaminen kustantaa noin 1500 euroa (sis. alv. 24 %) per neliö. Tarkemman kustannusarvion saat pyytämällä meiltä tarjouksen.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close