Kehon hoidot

Energeettisessä jäsenkorjauksessa eli energiahoidossa puretaan kehosta stressiä ja pyritään saamaan kehon autonominen hermosto toimimaan oikein. Sillä voi hoitaa  myös kipuja pois, korjata kehon asentovirheitä ym. 

Kraniosakraaliterapiassa keskitytään kehon ongelmakohtien löytämiseen kraniosakraalijärjestelmää havainnoimalla.

Tule rentoutumaan ja päästämään hetkeksi irti arjesta.

Olen käynyt Suomen Energiahoitajat Oy:n 1-tason koulutuksen sekä suorittanut diplomiin oikeuttavat kokeet. Minulla on lupa käyttää BodyMind Energy Balancing Method -logoa. Lisäksi teen kraniosakraaliterapiaa.

Minulla on kannettava hoitopöytä jonka kanssa voin tulla asiakkaan luokse tai asiakas voi tulla luokseni hoidettavaksi. Hajuste- ja kemikaaliherkkänä toivon, että asiakkaalla olisi mahdollisimman vähän hajusteita.

Ota yhteyttä puhelimitse ja/tai tekstiviestitse 0442360735. Jos puhelimeen ei vastata laitathan tekstiviestin niin soitan takaisin sinulle. Myös whatsapp toimii samassa numerossa.

Sähköposti: jenni@rataskodit.com

Hinnasto:

Lähihoito

60€/60min/aikuinen

40€/60min/lapsi 8-18v.

30€/0-7v.

Kauempana sijaitsevien kotikäyntien osalta katsotaan kilometrikorvaus erikseen.

Kaukohoito

50€/1h/aikuinen

40€/1h/lapsi 

30€/0-7v.

Voit pyytää minut mukaan myös synnytykseen energiahoitajaksi. Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää.

Asiakaspalautteita:

”Elämäni ensimmäinen energeettinen hoito ja yllätyin positiivisesti. Jenni on sensitiivinen ja asiakasta kuunteleva. Oli turvallinen olo Jennin käsissä ja itkukin tuli. Jenni kertoi samalla mitä tekee. Uudestaan joskus. Voin suositella lämpimästi.

❤️

”Lähdin mielenkiinnosta kokeilemaan energeettistä jäsenkorjausta kaukohoitona, kun aiemmin olen käynyt vain lähihoidossa. Se todellakin oli mielenkiintoista. Hoitaja oli noin 20km päässä minusta. Oli vähän jännittävää mutta silti mukava huomata miten hoito tehosi vaikka ajattelinki ensin, että voiko tämä toimia näin. Nyt pystyn sanoa että kyllä voi ja kyllä se toimikin. Tosi maaginen kokemus oli. Toisella kerralla Jenni hoiti minun stressaantunutta kehoa, jälleen kerran erinomaisen onnistuneesti, tämä siis myös kaukona. En epäile enää hetkeäkään eikö se myös ole hyvinkin mahdollista. Nämä eivät jääneet viimeisiksi kerroiksi kun hakeudun Energeettiseen jäsenkorjaukseen. Päinvastoin. On hyvä pitää itsestä ja omasta kehosta huolta ettei tarvisi kärvistellä kipujen kanssa. 

Olen todella kiitollinen että tämmöinenkin hoitomuoto Suomessa on mahdollista.

Sydämellinen kiitos Jenni ❤️

”Suosittelen lämpimästi energeettista jäsenkorjausta 

❤️

itselleni olen saanut apua rangan virheasentoihin, lihaskireyteen sekä tunnelukkojen avaamiseen

🤗

”Hoidon alkuvaiheessa kroppa lämpeni ja aloin tuntea rintakehällä vahvasti etovaa oloa, mikä viesti siitä, että jotain sieltä kropasta tai mielestä purkautui. Tämän jälkeen seurasi palelua, ja vaihe vaiheelta keho rentoutui uskomattoman vahvasti ytimiään myöten. Hoito avasi minua myös henkisellä tasolla. Hoidon aikana sekä hoidon jälkeisinä päivinä mieleen pulpahti jotain henkisen puolen oivalluksia.

”Selkä meni hillojen poiminnasta jumiin, niin että sängystä nouseminen oli lähes mahdotonta. 

Siis mulla oikeesti meni varmaan kolme varttia ennen kuin uskalsin lähtä rattiin hoidon jälkeen, koska olin niin hervottoman rento. Ja leuat loksahti niin rennoiksi, etten suurin piirtein saanut  puhuttua edes puhelimessa.”


”Selkä meni hillojen poiminnasta jumiin, niin että sängystä nouseminen oli lähes mahdotonta. 

Jenni teki hoidon ja niin vaan hoidon jälkeen pystyin jo kävelemään❤️


”Nukkuvalle lapselle Jenni teki hoidon. Seuraavana päivänä koulusta tullessa ihmetteli suuresti, kun oli pystynyt juoksemaan,eikä tullut jalat kipeäksi,niinkuin tavallisesti kävi. Sekä mietiskeli,että miten oli janottanut ja ollut niin kuuma kokopäivän vaikka tavallisesti palelsi.”


”Saavuin Jennin hoitoon todella kovan käsikivun kanssa. Käsi ei noussut juuri lainkaan ja 3 päivää hoidon jälkeen käsi alkoi pikkuhiljaa toimimaan. Toki sitä pidin paljon levossa ihan lääkärinmääräyksestä. Nyt käsi liikkuu normaalisti ja vain pientä kipua on välillä. Myös psyykkistä kuormaani Jenni on saanut kevennettyä vaikeista asioista. Jennin hoito on vienyt minulta paljon kipuja pois ja toivon, että myös muut kokeilee ja voivat tuntea saman 

👌

Palaute kraniosakraaliterapiasta: ”Tällainen ongelma nousi jossain vaiheessa hoitoa mieleen: Oma itseluottamus, eli uskaltaako olla tyytyväisesti olemassa omana itsenään. Oma ulkonäkökriisi pomppasi myös esiin. Paljon muutakin, mutta nuo muistan nyt.

Tosi vapautunut olo tuli hoidon jälkeen, niin henkisesti kuin fyysisesti. Se vapaus lisääntyi entisestään hoidon loputtua, ku ajoin kotiin. Joku älytön kiristysside fiiliksistä ja kropasta aukeni. Oon ottanu hulluna pulttia tuon suoli ongelman vuoksi, koska se ivalidisoi minut aika tehokkaasti. Varmaan se on yksi isoin päällimmäinen juttu, mikä on stressannut nyt lomalla.”


%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close