Energeettinen jäsenkorjaus

Energeettisessä jäsenkorjauksessa eli energiahoidossa puretaan kehosta stressiä ja pyritään saamaan kehon autonominen hermosto toimimaan oikein. Sillä voi hoitaa  myös kipuja pois, korjata kehon asentovirheitä ym. 

Tule rentoutumaan ja päästämään hetkeksi irti arjesta.

Olen käynyt Suomen Energiahoitajat Oy:n 1-tason koulutuksen sekä suorittanut diplomiin oikeuttavat kokeet. Minulla on lupa käyttää BodyMind Energy Balancing Method -logoa.

Minulla on kannettava hoitopöytä jonka kanssa voin tulla asiakkaan luokse tai asiakas voi tulla luokseni hoidettavaksi. Hajuste- ja kemikaaliherkkänä toivon, että asiakkaalla olisi mahdollisimman vähän hajusteita.

Ota yhteyttä puhelimitse ja/tai tekstiviestitse 0442360735. Jos puhelimeen ei vastata laitathan tekstiviestin niin soitan takaisin sinulle. Myös whatsapp toimii samassa numerossa.

Sähköposti: jenni@rataskodit.com

Hinnasto:

Lähihoito

60€/60min/aikuinen

40€/60min/lapsi 8-18v.

30€/0-7v.

+10€ jos asiakkaan luona hoidon tekeminen yli 10km päässä.

Kaukohoito

60€/1h/aikuinen

40€/1h/lapsi 

30€/0-7v.

Joulukuun alussa alan kouluttautua kraniosakraaliterapian tekijäksi vielä päälle.

”Elämäni ensimmäinen energeettinen hoito ja yllätyin positiivisesti. Jenni on sensitiivinen ja asiakasta kuunteleva. Oli turvallinen olo Jennin käsissä ja itkukin tuli. Jenni kertoi samalla mitä tekee. Uudestaan joskus. Voin suositella lämpimästi.

❤️

”Lähdin mielenkiinnosta kokeilemaan energeettistä jäsenkorjausta kaukohoitona, kun aiemmin olen käynyt vain lähihoidossa. Se todellakin oli mielenkiintoista. Hoitaja oli noin 20km päässä minusta. Oli vähän jännittävää mutta silti mukava huomata miten hoito tehosi vaikka ajattelinki ensin, että voiko tämä toimia näin. Nyt pystyn sanoa että kyllä voi ja kyllä se toimikin. Tosi maaginen kokemus oli. Toisella kerralla Jenni hoiti minun stressaantunutta kehoa, jälleen kerran erinomaisen onnistuneesti, tämä siis myös kaukona. En epäile enää hetkeäkään eikö se myös ole hyvinkin mahdollista. Nämä eivät jääneet viimeisiksi kerroiksi kun hakeudun Energeettiseen jäsenkorjaukseen. Päinvastoin. On hyvä pitää itsestä ja omasta kehosta huolta ettei tarvisi kärvistellä kipujen kanssa. 

Olen todella kiitollinen että tämmöinenkin hoitomuoto Suomessa on mahdollista.

Sydämellinen kiitos Jenni ❤️

”Suosittelen lämpimästi energeettista jäsenkorjausta 

❤️

itselleni olen saanut apua rangan virheasentoihin, lihaskireyteen sekä tunnelukkojen avaamiseen

🤗

”Hoidon alkuvaiheessa kroppa lämpeni ja aloin tuntea rintakehällä vahvasti etovaa oloa, mikä viesti siitä, että jotain sieltä kropasta tai mielestä purkautui. Tämän jälkeen seurasi palelua, ja vaihe vaiheelta keho rentoutui uskomattoman vahvasti ytimiään myöten. Hoito avasi minua myös henkisellä tasolla. Hoidon aikana sekä hoidon jälkeisinä päivinä mieleen pulpahti jotain henkisen puolen oivalluksia.

Siis mulla oikeesti meni varmaan kolme varttia ennen kuin uskalsin lähtä rattiin hoidon jälkeen, koska olin niin hervottoman rento. Ja leuat loksahti niin rennoiksi, etten suurin piirtein saanut  puhuttua edes puhelimessa.”

      %d bloggaajaa tykkää tästä:
      search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close