Hirsivaunut

Liikuteltavat hirsivaunumme valmistetaan käsityönä Kuusamossa puhtaista, paikallisista raaka-aineista.

Päärakennusmateriaalina on täyshirsi, jonka vahvuuden voit valita itse käyttökohteesta riippuen, myös laudasta rakentaminen onnistuu. Varsinainen vaunu nousee raudasta rakentamamme trailerin päälle. Kaikki työvaiheet tapahtuvat säältä suojassa, samoin materiaalit säilytetään aina suojatuissa oloissa, eivätkä ne altistu missään vaiheessa sään vaihteluille. Hirsivaunun valmistusprosessista voit lukea lisää täältä.

Valmistamme tilauksesta renkaiden päälle mm.

Hirsivaunut mitoitetaan yksilöllisesti juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi ja voit itse valita joko pelkän rungon, jolloin voit itse rakentaa haluamasi sisustan, tai halutessasi voimme asentaa esimerkiksi keittiö- ja vesikalusteet valmiiksi. Sähkötyöt teetetään ulkopuolisella ammattilaisella. Hirsivaunu on liikuteltavissa haluamaasi sijaintiin ja perusmitoitukseltaan mallit on suunniteltu niin, että niiden kuljettamiseen ei tarvita erikoislupia. Vaunu voidaan rakentaa liikuteltavaksi joko autolla tai traktorilla, ja toki myös rakennusratkaisu ilman renkaita onnistuu.

Haluamme toimia kestävästi ja kiertotaloutta kunnioittaen, siksi hankimmekin materiaalit mahdollisimman pitkälti paikallisilta toimijoilta. Myös materiaalien kierrätys, esimerkiksi hankkimalla vaunujen renkaat käytettyinä, tukee tätä periaatetta. Olemme myös hajusteeton sekä savuton työpaikka.

Kysy lisää vaihtoehdoistamme ja pyydä tarjous! Yhteystietomme löydät täältä.

Mallipiirustukset:

Käyttämistämme Isolena Wolle eristeistä voit lukea lisää alta löytyvistä esitteistä:

Kuvagalleria:

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close