Otimme uuden haasteen vastaan – alamme rakentamaan haavasta vaunua

Vanamo

Olemme jo jonkin aikaa miettineet uskaltaisimmeko alkaa rakentamaan vaunua haavasta. Asia tuli eteen kun ystävämme kysyi asiaa ja hän kestää aikalailla ainoastaan ainoana puuna haapaa. Samalla kun haaste on otettu vastaan myös pelottaa se, että entä jos emme onnistu? Tarkka saa olla monestakin syystä. Toivokaamme, että kaikki käy hyvin ❤

Saamme haaparakentajan opettamaan meitä tänne Kuusamoon. Rautarunko on tekeillä jo. Se pitää saada valmiiksi ennen kuin haavat tulevat meille katoksen alle jossa rakennus kootaan. Saamme blogiimme joku kerta asiakkaamme kertomuksen hänen elämästään ja mikä hänen tilanteensa on nyt. Vaunun rautarunko tulee olemaan 9 metriä pitkä, Aapo hitsaa sen.

Tiesithän, että voit tilata pelkän alustankin meiltä omaan projektiisi!

Hillat alkaa hiljalleen kypsyä ja soille pitäisi myös päästä käymään hakemaan vitamiineja etenkin talveksi. Mukavasti näyttää olevan tulossa. Hurjan kuumia päiviä ollut, saapa nähdä kauanko tätä jatkuu vielä.

Toimisto saapui lauantai-iltana meidän pihalle. Tarkoitus on mahdollisesti sen alle laittaa renkaat vaikka nyt niitä ei vielä ole. Asia on mietinnässä. Toimiston rakennus aloitettiin talvella ja nyt se on viimein täällä. Tila toimii myös ompelupaikkana ja toimistoon tehdään myös seinälle taitettava sänky. Jenni ompelee Aapolle vaatteita, koska kaupoista harvoin löytyy hyvin istuvia esim. paitoja pitkäselkäiselle ja hoikalle miehelle. Kasvomaskeja on myös teon alla 100% -puuvillasta. Laitamme niitä erän myyntiin kun ne on tehty. Toimisto on rakennettu ulkopuolelta männystä ja sisäpuoli kuusesta. Toimiston eristyksen suhteen testaamme FF-PIR -levyä joka on pinnoitettu foliolla. Ensivaikutelma on ettei siitä juuri tule hajua, myös kuusi on miedompi hajultaan kuin mänty selkeästi. Laitamme sisältä kuvia myöhemmin.

Ollaanpa kuulolla 😊

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close