1 vuosi takana yrittäjyyttä

Eilen yrityksemme täytti 1 vuotta. Vuosi on ollut erittäin vaihderikas. Siihen on mahtunut monenmoista. Toivottavasti saamme edelleen jatkaa töitä. Meillä on erittäin tiukkaa taloudellisesti eikä mahdollisuutta nostaa palkkaa eikä kilometrikorvauksia. TE-toimisto toivottavasti soittaa Aapolle ja katsoo onko työmarkkinatukea mahdollista saada vielä edelleenkin. Mahdollisuuttahan on jatkettu joulukuuhun 2020. Otamme vastaan etukäteen varauksia ja etukäteismaksuja. Summat sitten vähennetään summasta mikä tilauksesta tulee. Näin yrityksemme pidetään pystyssä. Voit itse valita summan minkä haluat maksaa tai voimme pohtia sitä yhdessä mikä olisi hyvä summa.

Mesenaatti.me:n joukkorahoituskampanja päättyi 30.6.2020. Kiitos kaikille osallistuneille ❤ Projektista laitamme tänne juttua sekä kotisivuillemme.

Alla olevasta linkistä pääsette katsomaan rahoitus-sivua kotisivuillemme. Olemme tehneet sopimuksen Op-yrityspankki Oyj:n kanssa.

https://rataskodit.com/rahoitus/

Eilen kuvasimme tuoreinta valmistunutta vaunua Kuusamossa. Se on kevythirrestä tehty asuntovaunu. Sisällä on wc johon mahtuu borttapotta. Lisäksi asiakas aikoo laittaa sängyn sinne. Muuta vaunuun ei juuri mahdukkaan. Tämä on ensimmmäinen autolla vedettävä vaunu minkä yrityksemme on valmistanut. Tämän paino on alle 1200 kg.

Kotia kohti – projektin videohaastettelusarja jatkuu

Kolmannessa haastattelussa on Satu Hassi, joka pitkäaikainen kansanedustaja ja tekniikan lisensiaatti. Hassi toimii vuonna 2017 perustetun eduskunnan kansanedustajien sisäilmatyöryhmän puheenjohtajana (työryhmällä ei varsinaista toimeenpanevaa päätösvaltaa työryhmänä).

Kolmannessa videohaastattelussa on Kari Hännikäinen. Hän on entinen Suomen hajuste- ja kemikaaliyliherkät ry:n pitkäaikainen puheenjohtaja, ja itse sisäilmaongelmien vuoksi monikemikaaliyliherkkyyteen sairastunut ammatillinen opettaja (lehtori, eläkkeellä).

Toinen yrittäjistä joka Rataskodit Oy:n takana

Jenni on Aapon vaimo ja tekee yrityksessä mm. paperitöitä, piirtää kuvat, hoitaa sosiaalisenmedian asiat, sähköpostit jne. Tässä on juuri taidettu eilen istuttaa pioneita kotimme pihamaalle. Kuvaaja on Tuukka Kyllönen. Jennin ammatteja ovat leipuri-kondiittori ja merkonomi. Lisäksi hän on 30 osp vaille yrittäjä. Toivottavasti koulu jatkuu jotenkin syksyllä niin on sitten kolmas ammatti taskussa. Lisäksi meillä on 3 lasta joista vanhin lähtee esikouluun. Hommaa siis riittää yrittäjyyden lisäksi. Omaa kotia olisi tarkoitus laajentaa hieman 35:sta sisäneliöstä. Katsotaan milloin se mahdollistuisi.

Terveisiä täältä sateisesta Kuusamosta 😊

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close