Minikoti, talovaunu, minitalo – KOTIūüĖ§

Liikuteltavat hirsivaunumme soveltuvat ennen kaikkea kodiksi sinulle, joka arvostat puhdasta asumista ja ekologisia valintoja. Minikoti liikkuu muuton yhteydessä kätevästi sinne minne sinäkin, huoli asunnon löytymisestä on historiaa.

Minikoti

Haaveiletko kestävästä, sisäilmaltaan puhtaasta ja kompaktista asumisesta? Minikoti on vastaus haaveeseesi. Rataskodit valmistetaan 100 % suomalaisena työnä ja puhtaista raaka-aineista. Minikoti liikkuu sinne minne sinäkin ja talovaunu on tarvittaessa helposti liitettävissä kunnallistekniikkaan.

Muuntautuva lisätila

Kaipaatko lisätilaa nykyiseen kotiisi? Minitalo toimii vierashuoneena tai antaa itsenäisyyttä aikuistuvalle lapsellesi. Käyttötarpeen muuttuessa hirsivaunu palvelee helposti eri tarkoituksissa muuntautuen vaikkapa varastoksi, toimistoksi tai kodiksi ikääntyvälle läheiselle. Lupa-asioissa saat lisätietoa asuinkuntasi rakennusviranomaiselta.

Liikuteltavaa mukavuutta

Minitalon varustelutason voit valita itse. Hirsivaunu mitoitetaan yksilöllisesti juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi ja voit itse valita joko pelkän rungon, jolloin voit itse rakentaa haluamasi sisustan, tai halutessasi voimme asentaa esimerkiksi keittiö- ja vesikalusteet valmiiksi. Sähkötyöt teetetään ulkopuolisella ammattilaisella. Tulisija antaa lämpöä kotiisi ja pienentää lämmityskustannuksia. Minikoti on liikuteltavissa haluamaasi sijaintiin ja perusmitoitukseltaan mallit on suunniteltu niin, että niiden kuljettamiseen ei tarvita erikoislupia.

Puhdasta asumista

Rataskodit syntyi tarpeeseen, jossa ensimmäinen hirsivaunu rakennettiin kodiksi ja toipumistilaksi yrittäjille itselleen heidän sairastuttua hometalossa. Materiaalit on valittu huolella puhdasta sisäilmaa silmälläpitäen, samoin rakentamisessa kiinnitetään huomiota erityisesti siihen, että materiaalit pidetään suojattuna koko prosessiin ajan, ja vaunu kokonaisuudessaan rakennetaan säältä suojassa. Näin varmistetaan hirsivaunun sisäilman ykkösluokkainen laatu, joka sopii hyvin myös home- ja kemikaalialtistuneille.

Mallivaunut

Tutustu hirsivaunujen esimerkkimalleihin alla, kaikki mallit ovat muokattavissa ja yksilöitävissä toiveittesi mukaan. Keskimäärin hirsivaunun rakentamisen kustannus on noin 2600 euroa per neliö, mutta todelliset kustannukset riippuvat haluamastasi varustelutasosta. Pelkän rungon rakentaminen kustantaa noin 1900 euroa per neliö.

Esimerkiksi 30 neliöisen vaunun varusteluihin kuuluu:

  • kaksi ulko-ovea
  • sis√§ovi
  • kaksi ikkunaa
  • keitti√∂n pieni puutaso + lasi p√§√§ll√§
  • keitti√∂n alakaapistot ovilla ja yl√§hylllyk√∂
  • metallinen allastaso
  • perussuihkukaappi
  • l√§mminvesivaraaja
  • k√§sienpesuallas
  • Harvia10 -kamina

Sisätilaesittely

Kuvagalleria

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close